Fysioterapi i Asker!

Velkommen til Fysioterapi
Magnhild ønsker deg velkommen til en fysioterapi time

Fysioterapi i Asker er fysioterapiklinikk med lett tilgjengelighet og god gratis  parkering. Denne fysikalske klinikken holder til på Gullhella i Asker. Buss nr 290 og 285 samt lokaltoget mellom Lillestrøm og Spikkestad passerer og har holdeplasser på Gullhella. Den ene bussen stanser på Gullhella Sykehjem og Jørgens Vei, den siste bare på Jørgens vei. Disse reisemåtene gir ca  7 minutter gangtid.

Fysioterapiklinikken til  FysioDirekte as  i Asker gir fysioterapi med klar en til en oppfølging. Det vil si at fysioterapeuten bare har deg som pasient når du er der. Dette er typisk nok fysikalsk behandling med massasje,  gode grep med samtidig aktiv tøyning der pasienten bruker egne bevegelser for å forsterke virkningen.  Behandlingen  som brukes er fra en mensendieck bakgrunn som fysioterapeut og supplert med andre  øvelser som bruker kroppen som vekt. Dette gir den enkelte mulighet til å trene hjemme uten annet utstyr enn en matte.

Mensendieck fysioterapi gir kroppsbevissthet. Den enkelte lærer å kjenne etter hvilke muskler som skal brukes til hver bevegelse.  Dette øker balansen, og gir god bakgrunn for egne hverdagsøvelser. Øvelser som kan brukes både hjemme, ute i skogen eller på annen tur, eller på jobb.  Det å gi den enkelte egne muligheter til å ta vare på seg, er en grunnleggende tanke i Mensendieck fysioterapi. Dermed er forståelse av egen kropp noe som følger en mensendieck behandling.

Behandling på klinikken kan være sykegrep fra Mensendieck fysioterapi, bindevevsbehandling og aktive ledede tøyninger samt laser. For en som har hevelser grunnet støt i idrett eller fall er laser en rask måte å forebygge langvarige plager på, eksempel skulderlidelser.

Den enkelte kan bestille behandling på flere måter. Videokonsultasjon, ringe sentralbord 40044536, eller sende en mail på magnhild@fysiodirekte.no eller bestille time på klinikken på nettet.

Gps koordinatene er for Gullhellaveien 21, 1386 Asker

Fysiodirekte holder åpent alle hverdager mellom kl 10 og kl 16. Du kan i dag få en onlinetime for hjelp.
Dersom du trenger hjelp utenfor åpningstidene kan du sende oss en sms for å avtale tid.

Kontakt oss i dag på telefon 940 93 927 for ytterligere informasjon