Lungefysioterapi online
Mulig ekstrahjelp i tillegg til legehjelp!

Fysioterapeut Magnhild Faleide i Fysiodirekte a/s har hatt et yrkesliv med interesse for lungepasienter. Hun har etterutdanning med ukeskurs for fysioterapeuter ved Glittreklinikken (LHL) seminar for ALS pasienter Ahus 2019 og har instruert /utført lungefysioterapi for multihandikappede og flere typer pasientgrupper. Metodene som blir instruert er leppeblås, aktiv syklus med de hjelpemidlene en har for hånden, og gode øvelser for sørge for bevegelighet, gode stillinger for pusten litt ut fra funksjon.

I tillegg har jeg en egen historie som lungepasient. Dette gir forståelse av hvordan en kan bruke egen pust på god måte til å få renset lungene. Hvordan husstandsmedlem kan hjelpe, om det er aktuelt, den som trenger manuell hjelp. Mitt ønske om å dele den kunnskapen som kan bidra til at lungene kan holdes rene med egne pusteteknikker. Disse metodene har gitt meg trygghet i tunge tider.

Dette kan spesielt være til hjelp for dem som opplever lett eller moderat slimopphopning i lungene og plages med dette i dagens virus-situasjon.

Demonstrasjon av lungefysioterapi

Har du helseforsikting?

Gjensidige, Trygg, Vertikal og If har gjennom Netcare godkjent onlinelungefysioterapi som behandlingstiltak hos Fysiodirekte.

Fysiodirekte holder åpent alle hverdager mellom kl 10 og kl 16. Du kan i dag få en onlinetime for hjelp.
Dersom du trenger hjelp utenfor åpningstidene kan du sende oss en sms for å avtale tid.

Ta en online time nå

Kontakt oss i dag på telefon 940 09 3927 for ytterligere informasjon