Her er oversikt over prisene til FysioDirekte for klinikkbesøk, hjemmebehandling, eller nett fysioterapi eller nett lungefysioterapi!

Fysioterapi pr. 60min
Gullhella/ Hjemmebesøk
Kr.840,-
Kjøretillegg Kr.260,-
Videokonsultasjon                                                              Kr.390

Generelle betingelser  for prisene:

Helger og høytidsdager kun på forespørsel.
For bedriftskunder gjøres egne avtaler. Ved avbestilling senere enn 24 timer før avtaletiden, må avtalt time betales.
Etter kl 17:30 er de minste faktureringene prisene for en time 1 time.

 

Praktiske råd for online Fysioterapi og  online Lungefysioterapi

Rådene for online lunge/fysioterapi er: Bruk helst en bærbar pc med skjerm. Om dette ikke finnes og bare mobil er tilgjengelig er det viktig med en kameramann eller kvinne. For selve hjelpen er det godt å ha en matte om en klarer å komme ned på gulvet.  Ellers bruker terapeut og du senga di som base for dine bevegelser. For lungepasienter er en høy stol og skrivebord/ bord også godt.  For god instruksjon av lungefysioterapi kan klienten trenge og et høyt glass med ca 1/3 vann og  og medium sugerør.  Prisene er satt i følge tidsbruk og hygienetiltak pr avtale. Til Lungefysioterapi kan en lettere klare seg med mobil om det er nødvendig, fordi annet utstyr ikke finnes.

De praktiske rådene for fysioterapi  på klinikk

Ha rene klær fra topp til tå og vær nydusjet. Bruk klær med minst to lommer.  Ha en lomme til rene servietter og en lomme til brukte.  Laken og håndklær stiller klinikken med som også har maskin som kan vaske vask på 90 grader. På trappa står 2 bøtter. En med nye skotrekk. Disse kan settes utenpå sokkene.   På bordet står boks med munnbind så snart det igjen kan kjøpes. Du vil bli vist til toalettrom for grundig håndvask. Vår terapeut stiller med samme krav til hygiene som pasientene.  Fysioterapi  må skje etter myndighetene sine råd.  Dermed kan en bindevevsbehandling eller massasje tidligst gis når dette er lov. Prisene kan bli endret når FysioDirekte ser hva myndighetenes krav til hygienetiltak utgjør i tid og kostnad.