Spesialister på fysioterapi hos pasienten nå med lungefysioterapi på nett!

FysioDirekte har brukt lang tid til å opparbeide gode innsikter og dermed bli spesialisert på fysioterapi hos pasienten. FysioDirekte har eksistert  fra 2006, og måten å arbeide på fra 2004.  Dette gir 16 år med erfaring til å se pasienten hjemme hos seg. Nå i disse koronatider, blir et langvarig ønske enda mer satt på spissen. Ønsket om å bruke tid til å lære pasienter å komme seg best mulig igjennom tider med infeksjoner.  Egenforståelse av hvor viktig dette er blir et formidlingsbehov. Om flere kunne få  forståelse av hvordan en kan bruke egen pust på god måte til å få renset lungene ville det vært helt etter FysioDirekte sitt ønske. Det å ha hjulpet den som trenger manuell hjelp, gir ønske om å dele den kunnskapen som kan bidra til at lungene kan holdes rene med egen hjelp. Dette kan spesielt være til hjelp for dem som opplever slimopphopning i lungene til vanlig  eller er engstelig for å  plages med dette i dagens virus-situasjon

Fysioterapi online, gir muligheten til virkelig å se pasienten som fysioterapeut hjemme

Vonde skuldre, stiv rygg eller idrettsskader?

På nåværende tidspunkt er ikke direkte kontakt ønskelig av alle ved behandling hos fysioterapeut. Kan være mange som fremdeles trenger ivaretakelse, selv om det å holde avstand er blitt en vane. Online behandling kan være et virkemiddel for å lindre smerter, formidle gode øvelser og øke forståelsen den enkelte  har av seg selv. 

Spesialister på fysioterapi hos pasienter

Med ambulerende tjeneste tilbyr vi fysioterapi som tilpasses din situasjon.
Du kan komme til Gullhella i Asker for en morgenbehandling eller få besøk av oss på mellom Asker og Oslo.
Vi har muligheten til å komme for å behandle deg der du er, enten du er på jobb eller hjemme.  Ofte er det godt både for fysioterapeut og pasient å se hverandre i det miljøet problemet er. Et bilde kan forklare mer enn tusen ord sies det.  Men bevegelse og samtale gir om mulig enda mer forståelse av rett fysioterapi i dette tilfelle.
Les mer om våre tjenester her

MERK FORSKJELL PÅ ET PAR BEHANDLINGER!

Terapeutene i FysioDirekte er sertifisert i avansert muskel og nervebearbeiding– en unik og utrolig effektiv metode for raskt å løsne spenninger og plager i rygg, albuer, knær, skuldre, hofter m.m. Veldig mange blir kvitt plagene i løpet av 3-5 behandlinger med denne metoden.

Fysioterapi på arbeidsplass!

Vi kan tilby firmaavtaler hvor vi behandler flere på samme arbeidsplass.
Ta kontakt med oss for en uforpliktende gjennomgang av deres behov. Konsultasjon med bevegelig filmer i andre enden, kan gi mulighet for en optisk gjennomgang av kontorlokalene, med sittestillinger, høyde på bord, plassering av pc, og støtte i ryggen, samt lysforhold.